Torsås Ryttares bygg blogg

Nu bygger vi klubbstugan!

Publicerad 2015-10-25 15:03:00 i Allmänt,

 
 
 
 
När det går fort, går det fort och allting händer på en gång. Efter ett mycket händelserikt anbudsintag, vilket resulterade i en offert på 400 000 kr mer än vad vi budgeterat med.......
 
Så vi trollade med knäna och faktiskt inom två veckor hade vi fått i hop den resterande summan! Oj vad glada vi blev! Nu kan vi bygga det där fina klubbhuset vi vill ha - med cafeteria, omklädningsrum, teorisal, riktiga personalutrymmen - ja allt vi planerat för. Det här kommer bli en klubbstuga för framtiden, för Torsås barn och ungdomar minst 50 år fram i tiden! Grattis Torsås :-)
 
Bygglovet är klart, kontrakt är skrivet med Markus på VM Snickeri o Design och startskottet för bygget är satt med kommunen, så nu kör vi! 
 
Faktiskt så börjar bygget redan i morgon och vi kommer få leva med att vår stora fina parkering blir byggarbetsplats. Vi uppdaterar mer här så fort vi vet något :-)
Allt ska stå klart den 31 mars 2016!
 
Stort tack till Kurt Semark som är vår duktiga byggprojektledare, vårt försäkringsbolag Ölands försäkringar, som har hjälp oss så generöst med tillfälliga klubbstugan och allt annat, Tack till Distriktidrottsförbundet, Allmänna Arvsfonden, Torsås kommun, Lions, Brandstodsbolaget och Torsås Posten som bidragit till stall/ klubbstuga! Tack 🌺🌺🌺🌺

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela