Torsås Ryttares bygg blogg

v.12 Klubbstugan är nu officiellt klar! Vi får flytta in nu under påsklovet! HURRA!!!!!

Publicerad 2016-03-23 17:25:00 i Allmänt,

Jo, nu har jag glädjen att få meddela att klubbstugan är officiellt klar! Idag så hade vi slutbesiktning av klubbstugan idag den 23 mars 2016! En hel vecka INNAN utsatt tid! :-) YES!!! Det är lite saker som ska färdigställas innan den 1 maj som inte kunde göras nu som t.ex den slutliga målningen utvändigt, vår vikvägg runt teorisalen, flytta ytterbelysningen lite högre, fixa lutningen på handikappramperna och så. MEN vi fick ett interremistiskt godkännande från kommunen att flytta in! 
 
Jokke kommer att ordna med ett kodlås till ytterdörren så att alla kan komma in! Vi meddelar hur ni får tag på koden när det är aktuellt! Maria, Joanna, Kristina och Carina är på IKEA i skrivande stund och håller på att köpa det allra viktigaste vi behöver såsom lampor och basmöblemanget. Vi har fått tag på mycket på Vågen också! Carina utrustar köket och min mamma har sponsrat med en diskmaskin! Tack lilla mamma! Vi återkommer om det är så att det är saker som saknas som ni kanske vill skänka!
 
Vi flyttar faktiskt in under påskhelgen (kunde inte varit bättre tajming och med största sannolikhet kommer de och hämtar bodarna på tisdag/onsdag i nästa vecka. Arbetscontainern köpte vi till klubben då den i stort sett är inbrottssäker och den kommer att stå på baksidan av ridhuset. Det är där vår driftiga anläggningssektion (Jokke, Torbjörn, Kim och jag) har våra grejjer att arbeta med! 
 
Än en gång!
Ett stort tack till alla som har varit med och förverkligat den här drömmen rent ekonomiskt: Torsås Kommun, Almänna Arvsfonden, Smålands Idrottsförbund, Lions, Torsås Posten och Brandstodsbolaget och DINA Försäkringar!
 
Ett stort tack till byggarna Åkessons bygg (stallet), VM Snickeri & Design (klubbstugan) och Jokkes Gårdstjänst (ombyggnaden av gamla stallet).
 
Ett ännu större TACK till Kurt Semark vid Semarks Ingengörsbyrå.
 
och tillslut - alla som har varit med och bidragit ideellt med sin tid och engagemang - ingen nämnd och ingen glömd - ni vet att ni gjort Torsås Ryttare och hela Torsås Kommun en stor tjänst för framtidens små ryttare!
 
Invigningen kommer att ske den 15 maj 2016! Boka datumet i kalendern redan idag! 
 
Det är VI tillsammans som ÄR Torsås Ryttare!
 
Det fina köket!
 
En riktig balsal! :-) Samvarorum och avdelbar teorisal (kommer snart en vikvägg)
 
 
 
Det här är våra FANTASTISKA handläggare på DINA försäkringar som har bidragit långt över deras åtaganden genom att till exempel låta oss ha bodarna under hela byggperioden och betala för dem! Samt att de har varit grymt samarbetsvilliga med precis allting! Slutligen kommer de även att skänka brandvarnare och sånt till oss som inflyttningspresent! Jag kan varmt rekommendera dem!
 
 
 
Här står Ingrid från kommunen och pratar med den underbare Kurt Semark! Kurt har hjälp mig genom hela processen med både stallet och klubbstugan fråm bygglovsansökningar, till ritningar och tillslut genomförandet enligt konstens alla regler (och bygglagen). Utan Kurt hade det blivit ett allt för övermäktigt arbete att klara av!
 
 
 
 Vår veranda! :-)
 
Vår byggare herr Markus Magnusson från VM Snickeri! Firman som har byggt upp vår fina klubbstuga! Markus förärade oss i klubben med en vacker blomma som inflyttningspresent! Vi tackar och bockar!
 
Ja - det är ju tur att jag är projektledare och kommunikatör i mitt vanliga liv och inte inredningsfotograf för det ser ju inte så kul ut alls det här! Ha ha ha! Kom i stället och titta för er själva efter påsk så ska ni få se hur fint det är! Observera att vi tar av oss skorna på mattan innan vi går vidare in i klubbstugan! :-)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-03-27 12:00:05

Roligt att vi har fått följa bygget! Bra Sara o co!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela